Tekstboks: Mind4Color

Version 5.1 Sidst revideret den 20.07.2013

Jeg havde alt for mange bolde i luften til også at kunne have overskud til det kunstneriske. Savnet af det kreative element i mit liv fik mig efter en kritisk periode i mit liv til at prioritere, det jeg brænder for, - at male! Jeg traf valget, at jeg ville male på fuld tid, og jeg har malet aktivt nu siden 2004.

Om mig — Nana Cadwallader Juhl

Mit foretrukne er akryl, og mine billeder er abstrakte. Jeg eksperimenterer med farver og forskellige materialer. Jeg har altid været fascineret af farver, og har derfor altid omgivet mig med mange farver, og systematiseret ting efter farver. Farver udgør en stor del af mit liv, og jeg forsøger i mine billeder at bruge farverne til at gengive følelser og stemninger.

Jeg har med stor glæde og stort udbytte deltaget i højskoleophold på Thorstedlund Kunsthøjskole.

Herudover får jeg inspiration og undervisning af min mentor, David Isenberg, en dansk boende amerikansk kunstner, som jeg har malet hos siden 2006.

 

 

Jeg har altid udfoldet mig kreativt, og farver har altid været min store passion. Med en baggrund som ingeniør havde jeg i 10 år et hektisk arbejdsliv uden plads til at male.