Tekstboks: Mind4Color

Version 5.1 Sidst revideret den 20.07.2013

Mine billeder

Et billede er et visuelt udtryk, og som sådan skal kompositionen nøje  gennemtænkes. Helt simpelt handler det om kontraster og balancen i disse. Jeg arbejder med principperne om fokuspunkter, balance i kontrasterne i form af dynamik og stabilitet, repetition, komplementær farver, lys og mørke , blank og mat, gennemsigtighed og dækkende.

Kraftfuldhed og dynamik skal gå hånd i hånd med balance. Komposition og farvevalg bestemmes ud fra en blanding af intuition og metodisk afvejning. Processen med at få balance i form og farve indeholder for mig både frustration og stor tilfredshed. Vejen kan nogle gange være kort og andre gange ganske lang. Metodisk arbejder jeg mig igennem hvert billede med lag på lag af akrylmaling med særdeles højt pigment indhold indtil den rette  balance med farvespil og dybde.

Når processen hos mig er slut, begynder en ny hos beskueren. Når billedet hænger på væggen og tiltrækker og fængsler med skønhed, dynamik og balance, så er billedets liv fuldendt.

Klik på et billede her og gå ind i galleriet og se alle billederne.

 

For at være sikker på at mine billeder bliver ved med at leve op til  en god kvalitet, bruger jeg maling fra det amerikanske firma Golden. Jeg foretrækker Golden Heavy Body Kunstner Akrylfarve, som kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolige farver, der tørrer op, som de blev sat på lærredet. Højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer.